X6b99e - About

Hee, hoi! Welkom op Prisje.nl. Leuk dat je mijn mijn persoonlijke lifestyleblog bezoekt. Ik zal me kort voorstellen: Ik ben Priscilla, 26 jaar, getrouwd met Douwe en woonachtig in het prachtige oosten des lands. Ik heb sociaal recht gestudeerd en ben werkzaam in de juridische sector. Mijn blog is een creatieve uitlaatklep waar ik alles deel waar ik een mening over heb. Je zult hier veel persoonlijke artikelen tegen komen maar ik vind het ook leuk om informatieve- en/of trendartikelen te schrijven. Je kunt wel stellen dat ik schrijf over alles wat mijn interesseert. Ik zit niet graag stil en ben altijd wel ergens mee bezig. Als ik niet aan het werk ben mag ik graag wandelen, fietsen op de racefiets, zorgen voor mijn dieren, luisteren naar muziek, dansen op festivals, lekker eten en reizen. Mijn interesses liggen ver uit elkaar en dat maakt mij geen standaard meisjes-meisje.

Prisje.nl is dus mijn persoonlijke lifestyleblog en bestaat sinds 14 december 2014. Ik blog met veel passie en liefde over uiteenlopende onderwerpen en schrijf over alles dat mij interesseert. Met regelmaat kun je op dit blog artikelen vinden over beauty en fashion maar ik deel ook graag recepten, knutselprojecten, tips, weetjes, hersenspinsels en mijn passie voor muziek. Ik ben een enorme liefhebber van punk(rock) en dat zul je ook terug zien in mijn artikelen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Hee, hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog Prisje.nl. Ik ben Priscilla, 26 jaar en hou van schrijven, lezen, muziek, vinyl (verzamelen), concerten, festivals, kleding, make-up, koken, mijn huisdieren, reizen en vele andere dingen. Op dit blog schrijf ik met regelmaat over mijn leven als millennial, kortom over alles dat mij interesseert. Enjoy!

Follow Follow my blog with Bloglovin

S O C I A L M E D I A
I N S T A G R A M
Archief