Algemeen

Prisje.nl is een persoonlijke lifestyleblog en bestaat sinds 14 december 2014. Ik blog met veel passie en liefde over mijn leven als millennial en schrijf over alles dat mij interesseert. Met regelmaat kun je op dit blog artikelen vinden over beauty en fashion maar ik deel ook graag recepten, knutselprojecten, tips, weetjes, hersenspinsels en mijn passie voor muziek. Prisje.nl heeft een aantal vaste (maandelijkse) rubrieken en publiceert de rest van de maand artikelen over uiteenlopende onderwerpen.

.

Hardware en software

Dit blog kan niet bestaan zonder mijn laptop, camera en de onderstaande programma’s. Ik maak gebruik van gratis en betaalde software afhankelijk van de mogelijkheden die het programma biedt.

Antagonist
Mijn webhosting en domeinnaam heb ik gekocht bij Antagonist. Antagonist is een ontzettend fijne webshosting met uitstekende service. Mijn ervaring is dat technische ondersteuning van Antagonist zeer snel en kundig is.
WordPress
WordPress is een persoonlijk publicatie platform waarmee Prisje.nl is gemaakt. WordPress werkt gemakkelijk, snel en is erg overzichtelijk. WordPress is gratis te downloaden.
– Artisteer
Het thema van Prisje.nl is gemaakt met het webdesign programma Artisteer (Home). Artisteer is een makkelijk programma om thema’s te bouwen zonder dat je enige kennis hoeft te hebben van HTML / CCS.
Filezilla
Om m’n zelfgemaakte WordPress-thema te uploaden op m’n server gebruik ik het FTP-programma Filezilla. Filezilla is een File Transfer Protocol programma. Zo’n programma gebruik je om mappen en bestanden over te zetten van je computer naar je (web)server. FileZilla is gratis te downloaden.
Adobe Photoshop CC 2015
Voor het bewerken van mijn foto’s gebruik ik Adobe Photoshop CC 2015.
Imageshack
M’n foto’s upload ik via een betaald account van Imageshack. Via Imageshack heb ik de mogelijkheid om oneindig veel foto’s te uploaden zonder dat het veel ruimte kost op m’n server.
Canon EOS 550D
Foto’s maak ik met de spiegelreflexcamera Canon EOS 550D met een Canon 18-55mm lens.
– Samsung Galaxy S6
Soms maak ik ook foto’s (snapshots) met m’n smartphone, Samsung Galaxy S6.
Sony VAIO PCG-71211M
Alle content op Prisje.nl wordt geschreven op m’n oude vertrouwde Sony VAOI laptop. M’n laptop is ondertussen zo’n acht jaar oud en ik heb er al honderden artikelen op getypt.

.

Contact

Heb je een vraag, idee, suggestie of iets anders dat je met me wilt delen? Of wil je me mailen in verband met een eventuele samenwerking? Op de contact pagina kun je een contactformulier vinden. Stuur je liever een mailtje? Dat kan naar info@prisje.nl

.

Social Media

Instagram @WickedskakidNL
Twitter @PrisjeNL
Facebook fb.com/prisje.nl
Pinterest PrisjeNL

 


Hee, hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog Prisje.nl. Ik ben Priscilla, 26 jaar en hou van schrijven, lezen, muziek, vinyl (verzamelen), concerten, festivals, kleding, make-up, koken, mijn huisdieren, reizen en vele andere dingen. Op dit blog schrijf ik met regelmaat over mijn leven als millennial, kortom over alles dat mij interesseert. Enjoy!

Follow Follow my blog with Bloglovin

S O C I A L M E D I A
I N S T A G R A M
Archief