urG3ng - Hex-bomb bathbombs - Badwater zo zwart als de nacht

Afbeelding door: Mike Yukhtenko via Unsplash

Soms kom ik dingen tegen op het internet die ik gewoon met je moet delen. Zo ook vandaag! Ik stuitte op bathbombs en dan niet zo maar bathbombs. Ik stuitte op gothic bathbombs van het merk Hex-Bomb. Ik heb de detective uitgehangen en kan je daarom ’t volgende vertellen over dit opmerkzame merk. Hex-Bomb heeft haar basis in Ierland maar verscheept wereldwijd luxe, mysterieuze, handgemaakte, cruelty free, vegan bathbombs. Je weet wel, van die dingen die enorm bruisen en je badwater een leuk kleurtje geven. De bruisballen van Hex-Bomb hebben geen standaard kleuren maar laten je badwater rood als bloed en zwart als de nacht kleuren.

s3FlKs - Hex-bomb bathbombs - Badwater zo zwart als de nacht

Hex-Bomb’s is een Iers merk en de bruisballen zijn te bestellen via Bellamuerte Clothing. Bellamuerte Clothing biedt een uitgebreid assortiment met bruisballen aan. De prijzen variëren van £3,99 voor een standaard bruisbal tot £7,99 voor een luxury metallic bruisbal. Wil je niet in ’t buitenland bestellen? Geen nood! Attitude Holland verkoop sinds kort ook een aantal Hex-Bomb bruisballen voor €9,99 per stuk. Helaas zijn de luxury metallic bruisballen niet via Attitude Holland te bestellen maar je kunt je mandje wel volladen met oa. Hell FuryBlack As Your SoulNightmareSlay HexmasBathory bloodbath en Macabre glitter.

Hoewel de namen van de bruisballen wellicht wat luguber klinken schijnen de bruisballen wel heel erg fijn te zijn. Als ik de diverse reviews op internet mag geloven kleurt het badwater in intense kleuren en heeft iedere bruisbal een lekkere, eigen, herkenbare geur. De bathbomb Samhain belooft bijvoorbeeld het badwater een mooie gebrande oranje kleur en een pompoen-nectarine geur te geven. Dat klinkt interessant, toch?! Hex-Bomb belooft dat de bruisballen niet stainen dus je hoeft na ’t badderen niet bang te zijn dat je bad eeuwig een (vul hier een kleur in) aanslag houdt.

Ik heb, in m’n nieuwsgierigheid, YouTube doorgespit op zoek naar informatie over de Hex-Bomb’s. Ik kwam een video tegen op het kanaal xpurr die je echt even moet checken. Deze dame test de bathbomb ‘Black as your soul’, waardoor het badwater intens zwart kleurt. Even voor de duidelijkheid, ik heb deze video niet zelf gemaakt maar vind deze bruisbal(len) zo fascinerend dat ik de video graag met jullie wil delen.

Hex-Bomb heeft mijn interesse gewekt. Ik ben sowieso een groot liefhebber van bruisballen en twijfel of ik één of twee bruisballen zal bestellen. Ik vind de bruisballen aan de dure kant – €9,99 is best duur voor één bruisbal – maar ik vind ’t aan de andere kant heel tof om een keer in knalrood of gitzwart water te badderen.

Wat vind jij? Wil je hier een review van zien?

11 Responses to Hex-bomb bathbombs – Badwater zo zwart als de nacht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Hee, hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog Prisje.nl. Ik ben Priscilla, 26 jaar en hou van schrijven, lezen, muziek, vinyl (verzamelen), concerten, festivals, kleding, make-up, koken, mijn huisdieren, reizen en vele andere dingen. Op dit blog schrijf ik met regelmaat over mijn leven als millennial, kortom over alles dat mij interesseert. Enjoy!

Follow Follow my blog with Bloglovin

S O C I A L M E D I A
I N S T A G R A M
Archief