BBjXHQ - Mix & patch- de leukste patches voor op je (spijker)jack

Patches. I love them! Patches zijn ideaal om (oude) kleding mee op te leuken. Vroeger naaide je moeder een patch over ’t gat in je spijkerbroek maar tegenwoordig zijn patches hip, hot en happening. Ik versier m’n kleding al jaren met (band) patches en bestel(de) ze meestal op eBay of kocht ze op festivals. Dat hoeft niet langer want tegenwoordig zijn overal leuke patches te koop. Ik selecteerde een aantal toffe patches van m’n favoriete merken en webshops. Check it out!

MIX & PATCH

De winkels hangen vol met kant-en-klare kleding met patches. Ik vind ’t veel leuker om m’n kleding zelf te versieren. Dat geeft toch een persoonlijk tintje aan je kleding. Vaak vind ik de patches op kleding in de winkels ’t nét niet. Er zit altijd een patch tussen die m’n smaak niet is. Ik hou van bandpatches of grappige ‘stoere’ patches. Ik kies meestal voor één grote rugpatch maar ik vind een aantal kleinere patches op een spijkerjack ook wel tof. Verschillende patches mixen kan heel tof zijn. Ik vind ’t mooi om patches te bevestigen op de borst, bovenkant van de mouw of voorzijde van een jackje of t-shirt. Op broeken kun je ook prima patches maken. Daar vind ik ’t bovenbeen en de kontzak de perfecte plek voor versiering. Anyway, je kwam hier waarschijnlijk om toffe patches te zien.

RCM987 - Mix & patch- de leukste patches voor op je (spijker)jack

  1. Killstar Moth Patch via Attitude Holland – €4,79
  2. Set van 5 strijkapplicaties via H&M – €6,99
  3. Malificent patch via Large – €4,99
  4. Killstar Kitten patch via Attitude Holland – €4,79
  5. Loungefly Alien Sticker Patches via Hottopic – $9,03
  6. Loungefly Black Cat Face Patch via Hottopic – $3,43
  7. Killstar Pizza Slice patch via Attitude Holland – €4,79
  8. Extreme Largeness Zwaluw patch via Attitude Holland – €3,99
  9. Set van 5 strijkapplicaties via H&M – €6,99

Wat vind jij van patches ? 

12 Responses to Mix & patch- de leukste patches voor op je (spijker)jack

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Hee, hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog Prisje.nl. Ik ben Priscilla, 26 jaar en hou van schrijven, lezen, muziek, vinyl (verzamelen), concerten, festivals, kleding, make-up, koken, mijn huisdieren, reizen en vele andere dingen. Op dit blog schrijf ik met regelmaat over mijn leven als millennial, kortom over alles dat mij interesseert. Enjoy!

Follow Follow my blog with Bloglovin

S O C I A L M E D I A
I N S T A G R A M
Archief