w7mYRD - Shoplog: Zilveren naamketting

Enige tijd geleden kreeg ik een e-mail van de webshop Names4Ever met de vraag of ik een naamketting wilde uitzoeken in hun webshop. Ik heb even kort getwijfeld. Ik ben ondertussen al 26 en wist niet zeker of een naamketting nog wel geoorloofd is op mijn leeftijd. Ach, ik trek me eigenlijk weinig aan van modeverschijnselen en wat andere mensen vinden… dus ik besloot op het aanbod in te gaan. Vroeger had ik immers ook een naamketting en die heb ik altijd met veel trots gedragen. Toch besloot ik om geen standaard naamketting te bestellen dit keer…

Fout imago?

Naamkettingen hebben doorgaans, in mijn omgeving tenminste, een beetje een fout imago. Dat vind ik jammer want een naamketting kan ook heel mooi en subtiel zijn. Ik droeg tijdens mijn tienerjaren altijd een zilverkleurige naamketting met mijn eigen naam; Priscilla. Gewoon, omdat ik dat tof vond. En ook nu, jaren later, vind ik naamkettingen nog steeds tof. Ik vind dat iedereen moet (kunnen) dragen wat hij/zij tof vind, ongeacht leeftijd, geslacht, stijl of subcultuur. Daarom breng ik nu, nogmaals, naamkettingen onder de aandacht. Er is niks ‘fout’ aan het dragen van een naamketting (zelfs niet als je er een witte legging bij draagt).

0zpSlE - Shoplog: Zilveren naamketting

Initialen

Names4Ever biedt naamkettingen aan in alle soorten, maten en materialen en dat vind ik tof! Je kunt je naamketting gemakkelijk personaliseren en laten ontwerpen naar jouw eigen smaak. Een gewone naamketting, die kennen we onderhand allemaal wel. Ik wilde daarom dit maal iets speciaals bestellen en koos ik voor en naamketting met initialen. Nu hoor ik je denken, DJ?! Ja, DJ zijn de initialen van mijn man Douwe. Om m’n ketting extra ‘cheesy’ te maken koos ik voor een infinity-hanger. Want onze liefde is ondertussen (na 12 jaar) oneindig en dat mag iedereen weten.

 

m2pKLh - Shoplog: Zilveren naamketting

Dan nog even over de ketting…

Ik koos voor de een naamketing met zilveren infinity-hanger. Aan deze hanger kun je maximaal vier letters toevoegen. Uitermate geschikt voor dames (of heren) met een korte naam of als je, net als ik, een ketting met initialen wilt. Het infinity symbool heeft wereldwijd de betekenis van oneindigheid. Bijvoorbeeld oneindigheid in liefde, vriendschap, gezondheid, het leven enzovoorts. Bij je bestelling kun je kiezen uit zes verschillende kettingen of je kunt de hanger zonder ketting bestellen. De (bovenstaande) naamketting heeft een adviesprijs van €30,95 en wordt gratis thuis bezorgd.

Wat vind jij van naamkettingen?

.

.
* Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen. Het ontvangen product heeft mijn mening op geen enkele wijze beïnvloed. 

4 Responses to Shoplog: Zilveren naamketting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Hee, hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog Prisje.nl. Ik ben Priscilla, 26 jaar en hou van schrijven, lezen, muziek, vinyl (verzamelen), concerten, festivals, kleding, make-up, koken, mijn huisdieren, reizen en vele andere dingen. Op dit blog schrijf ik met regelmaat over mijn leven als millennial, kortom over alles dat mij interesseert. Enjoy!

Follow Follow my blog with Bloglovin

S O C I A L M E D I A
I N S T A G R A M
Archief