IVPjvf - Knutselen - fruitige onderzetters van strijkkralen

De laatste tijd ben ik helemaal in de ban van strijkkralen. Knutselen met strijkkralen is leuk, makkelijk en de mogelijkheden zijn oneindig. Ik kocht via Marktplaats drie grote bakken ongesorteerde strijkkralen en ben volop aan het knutselen geslagen. Op verzoek van mijn moeder maakte ik een achtdelige set met onderzetters met een zomers tintje.

ZqXwvQ - Knutselen - fruitige onderzetters van strijkkralen

Ik liet me inspireren door Pinterest en kwam verschillende mooie fruitige onderzetters tegen. Uiteindelijk gebruikte ik de volgende afbeeldingen – #1, #2 en #3 – als voorbeeld. Ik heb de kleuren een beetje aangepast omdat ik graag strijkkralen wilde gebruiken die ik al in huis had.

3QwcHz - Knutselen - fruitige onderzetters van strijkkralen

gSrcmg - Knutselen - fruitige onderzetters van strijkkralen

2Awy62 - Knutselen - fruitige onderzetters van strijkkralen

Ik maakte een citroen, limoen, sinaasappel, grapefruit, watermeloen, dragonfruit, kiwi en appel. Ik vind acht onderzetters een mooi aantal voor een set met onderzetters. Ik kan de set eventueel nog uitbreiden met een groene appel, kiwi gold, passiefruit en perzik onderzetter.

PS6sxl - Knutselen - fruitige onderzetters van strijkkralen

Fk4QtP - Knutselen - fruitige onderzetters van strijkkralen

Deze onderzetters zijn leuk om in de zomermaanden je huis en tuin mee op te vrolijken. Ik weet zeker dat je tijdens de jaarlijkse barbecue de show steelt met deze fruitige onderzetters. Ben je zelf al voorzien van onderzetters? Doe ze dan cadeau! Leuk voor je moeder, oma, tante of beste vriendin (die net op zichzelf is gaan wonen). Zelfgemaakte cadeau’s zijn low-budget en éxtra leuk om te krijgen omdat er veel aandacht aan is besteed.

.

.

Heb je zelf ook zin gekregen om te knutselen en ga je aan de hand van dit artikel zelf ook aan de slag? Dan zou ik het superleuk vinden als je mij een mailtje of tweetje stuurt @WickedskakidNL met het eindresultaat. 

29 Responses to Knutselen – fruitige onderzetters van strijkkralen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Hee, hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog Prisje.nl. Ik ben Priscilla, 26 jaar en hou van schrijven, lezen, muziek, vinyl (verzamelen), concerten, festivals, kleding, make-up, koken, mijn huisdieren, reizen en vele andere dingen. Op dit blog schrijf ik met regelmaat over mijn leven als millennial, kortom over alles dat mij interesseert. Enjoy!

Follow Follow my blog with Bloglovin

S O C I A L M E D I A
I N S T A G R A M
Archief