Dw4rPV - Deze concerten moet je echt checken - april 2017

Ik ben gek op muziek en bezoek met enige regelmaat een concert of festival. Mijn streven is iedere maand minstens één tof concert bezoeken. In maart heb ik mijn voornemen helaas niet waar kunnen maken, maar in april staat er een leuk concert genoteerd in mijn agenda. In april is er genoeg te beleven op het gebied van concerten. Ik maakte zoals altijd een kleine selectie met toffe optredens. Dit zijn mijn concerttips voor de maand april:

07-04-2017 Paceshifters in Podium Asteriks, Leeuwarden. Supportact: Melonhead. € 5,00

14-04-2017 Jaya the Cat in Altstadt, Eindhoven. Supportact: onbekend. € 15,00

24-04-2017 Deftones in de 013, Tilburg. Supportact: Skyharbor. € 39,00

26-04-2017 Knarsetand in het Burgerweeshuis, Deventer. Supportact: onbekend. €GRATIS!

28-04-2017 Zebrahead in het Burgerweeshuis, Deventer. Supportact: onbekend. € 16,50

Mij kun je deze maand tegen komen in het Burgerweeshuis bij Zebrahead. Zebrahead is een band die ik al heel lang ken en al heel wat jaren sporadisch luister. Hoewel Zebrahead niet persé één van m’n favoriete bands is verheug ik me wel enorm op deze avond. Ik ga samen met een grote groep vrienden naar dit concert dus dat belooft een heel gezellige avond te worden. Knarsetand is een band van Nederlandse bodem, die na een korte pauze, weer gaan touren. Ik denk dat ik het gratis optreden in Burgerweeshuis, Deventer ga checken maar ben er nog niet helemaal zeker van (iets met mijn gezondheid). Ik heb Knarsetand wel groot genoteerd in mijn agenda want deze band is echt te gek!

Welke concerten staan er in jouw agenda? 

2 Responses to Deze concerten moet je echt checken – april 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Hee, hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog Prisje.nl. Ik ben Priscilla, 26 jaar en hou van schrijven, lezen, muziek, vinyl (verzamelen), concerten, festivals, kleding, make-up, koken, mijn huisdieren, reizen en vele andere dingen. Op dit blog schrijf ik met regelmaat over mijn leven als millennial, kortom over alles dat mij interesseert. Enjoy!

Follow Follow my blog with Bloglovin

S O C I A L M E D I A
I N S T A G R A M
Archief