LHlY8h - 5 artikelen van andere bloggers die je niet mag missen

De laatste tijd lees ik zo veel toffe artikelen dat ik heb besloten maandelijks een overzicht te maken van mijn favorieten. Eerder kon je al een selectie van mijn favoriete artikelen #1 en #2 lezen en vandaag is het tijd voor deel 3. Ik selecteerde artikelen met uiteenlopende onderwerpen. Technische blogartikelen tot persoonlijke ervaringen, allemaal de moeite waard om te lezen. Vergeet ook niet jouw favoriete artikel (van jezelf, of een andere blogger) achter te laten in de comments.

 

Bloglovin’ heeft één groot nadeel
en
Bloglovin’ slecht voor je bezoekersaantallen (?!)

Toen ik eerder deze maand mopperde over Bloglovin’ in een Facebookgroep voor bloggers kreeg ik dit artikel van Mevrouw Miauw doorgestuurd.  Ik merkte ineens dat mijn artikelen volledig op Bloglovin’ te lezen zijn. Dat vind ik niet oké! Daarnaast werden de bezoekers die via Bloglovin’ op mijn blog komen niet berekend in mijn statistieken. Dat vind ik ook niet oké! Dit artikel legt gemakkelijk uit wat je kunt doen om bezoekers rechtstreeks jouw blog te laten bezoeken zonder dat Bloglovin’ daar tussen zit. Het artikel staat al sinds 2014 online maar heeft mij ontzettend geholpen.

.

Recept: Monchoutaart met karamel zeezout chocolade

Aranka deelt een recept voor monchoutaart met karamel zeezout chocolade. Alleen de titel van dit artikel deed me al watertanden. Mijn favoriete taart is monchoutaart en mijn favoriete chocolade is Tony Chocolony karamel zeezout. De foto’s in het artikel beloven nog meer goeds. De taart ziet er waanzinnig uit en het recept is duidelijk beschreven. Ik heb het recept opgeslagen en wil deze taart binnenkort sowieso maken.

.

Goeiemorgen?! 7 tips tegen een ochtendhumeur

Dit artikel komt als geroepen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik ’s ochtends nog al wat opstartproblemen heb en niet de meest gezellige persoon op aarde ben. Ik word het liefst rustig wakker in stilte maar op doordeweekse dagen is dat helaas niet altijd het geval. De tips van Romy zijn handig, verfrissend en positief. Elke ochtendchagrijn zou dit artikel moeten lezen.
.

Pet Lovers Shopping Guide 

De artikelen van A Beautiful Mess maken geven me altijd een glimlach. De artikelen zijn vrolijk, luchtig en kleurrijk. Dit artikel is een shopping guide voor alle dierenliefhebbers. Elsie en Emma selecteerden de meest leuke, grappige en vrolijke items die te koop zijn om je huisdier jezelf te verblijden.
.

Ik ben gestopt met de pil

Jessica vertelt openhartig over haar ervaringen met de anticonceptiepil. Ze draagt een kritische bril die, naar mijn mening, meer dames mogen opzetten. Oke, misschien is dit misschien wil je dit helemaal niet van me weten maar ik vertel het lekker toch. Ik slik zelf al jaren geen anticonceptiepil meer, deels door de redenen die Jessica aanstipt. Ik weet dat er veel dames twijfelen over het gebruik van een anticonceptiepil. Wellicht is het lezen van dit artikel en de eventuele vervolgartikelen een goed idee.

.z

.

Heb jij nog een leuke tip? Laat die dan achter in de comments. Geneer je niet! Het mag een artikel van jezelf zijn waar je trots op bent. Een beetje schaamteloze zelfpromotie op z’n tijd moet kunnen. Wie weet staat jouw artikel volgende maand in de spotlight. 

8 Responses to 5 artikelen van andere bloggers die je niet mag missen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Hee, hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog Prisje.nl. Ik ben Priscilla, 26 jaar en hou van schrijven, lezen, muziek, vinyl (verzamelen), concerten, festivals, kleding, make-up, koken, mijn huisdieren, reizen en vele andere dingen. Op dit blog schrijf ik met regelmaat over mijn leven als millennial, kortom over alles dat mij interesseert. Enjoy!

Follow Follow my blog with Bloglovin

S O C I A L M E D I A
I N S T A G R A M
Archief