q6HMRb - 5 artikelen van andere bloggers die je niet mag missen

Afbeelding door: BCGMagazine via Unsplash

Vorige maand werd het artikel ‘5 artikelen die je niet mag missen + spam je blog‘ heel goed ontvangen. Superleuk, bedankt daarvoor! Daarom selecteerde ik deze maand weer vijf artikelen van andere bloggers. Vijf diverse artikelen. Tips, lekkere recepten en DIY’s. Misschien heb je de artikelen al gelezen, misschien ook niet. Anyway, deze artikelen verdienen een plekje in de spotlight. Oh, en vergeet ook niet jouw favoriete artikel (van jezelf, of een andere blogger) achter te laten in de comments.

.

Te druk? Zo maak je meer tijd voor leuke dingen!

Mijn antwoord als iemand aan mij vraagt hoe het gaat is vaak: ‘Ja, goed. Druk.’ Ik heb ook best een druk leven. Ik heb m’n handen vol aan m’n werk, bloggen, het huishouden, m’n huisdieren, onze relatie en m’n sociale contacten. Soms maak ik te weinig tijd voor dingen die ik graag wil doen, bijvoorbeeld het lezen van een boek. Dit artikel van Romy van de blog Vaker Vrolijk inspireerde me enorm. Zij geeft vijf simpele tips om meer tijd te maken voor leuke dingen.

.

.

Brownie Monchou taart (deze heb je echt zó gemaakt!)

Zei daar iemand monchou, brownies en vlaaifruit? Desireé van Curvacious deelt een goddelijk recept voor brownie monchou taart. De taart is in een handomdraai gemaakt en ook behoorlijk budgetvriendelijk. Ik heb de taart zelf nog niet gemaakt maar het recept wel opgeslagen. De eerst volgende verjaardag serveer ik onze gasten deze taart.

.

.

6 Manieren om een blogger iets te gunnen

Ik ben van mening dan bloggers geen concurrenten van elkaar zijn maar con-collega’s. Ik vind het dan ook heel vervelend om te zien dat sommige bloggers een strijd voeren met elkaar. Mariska van DoorMariska heeft dezelfde opvatting als ik en schreef een eerlijk en open artikel met zes manieren om een andere blogger iets te gunnen. Het is toch fijn als je van elkaar kunt leren en samen kunt groeien?!

.

.

DIY Patch Laptop case

Patches zijn hot! Ik ben altijd al een fan geweest van patches op kleding. Ik bedoel: ‘Hallo!’ Er is geen betere manier om je kleding te personaliseren. Ik draag sinds jaar en dag al patches op m’n (leren) jassen en tassen om m’n favoriete bands met de wereld te delen. Momenteel hangen de winkels vol met kleding met patches maar er gaat toch niks boven een DIY. A Beautifull Mess geeft in de bovenstaande blogpost een toffe tip om je laptop case met patches te versieren.

.

.

Mislukte DIY’s #5

Dat het leven van bloggers niet altijd over rozen gaat laat Lois Lorinde zien in dit artikel. De DIY’s in dit artikel zijn niet Pinterest-waardig maar wel een fijne realitycheck. Soms lijkt het alsof bloggers alles kunnen. Alsof het leven van een blogger alleen maar succesvol is. Lois is niet bang om het ware blogleven te laten zien en daarom showt ze vijf DIY’s die mislukt zijn.

.

.

Heb jij nog een leuke tip? Laat die dan achter in de comments. Geneer je niet! Het mag een artikel van jezelf zijn waar je trots op bent. Een beetje schaamteloze zelfpromotie op z’n tijd moet kunnen. Wie weet staat jouw artikel volgende maand in de spotlight. 

10 Responses to 5 artikelen van andere bloggers die je niet mag missen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Hee, hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog Prisje.nl. Ik ben Priscilla, 26 jaar en hou van schrijven, lezen, muziek, vinyl (verzamelen), concerten, festivals, kleding, make-up, koken, mijn huisdieren, reizen en vele andere dingen. Op dit blog schrijf ik met regelmaat over mijn leven als millennial, kortom over alles dat mij interesseert. Enjoy!

Follow Follow my blog with Bloglovin

S O C I A L M E D I A
I N S T A G R A M
Archief