DiisQK - 5 artikelen die je niet mag missen + spam je blog

Foto door: Lauren Mancke via Unsplash

Eerder deze week werd ik door Mariska in het zonnetje gezet. Dat vond ik heel erg leuk! Het is altijd leuk om te horen / lezen dat iemand jouw artikelen met plezier leest. Daarom leek het mij leuk om ook een aantal bloggers in het zonnetje te zetten. Leuk voor de blogger, leuk voor jou! Ik selecteerde vijf artikelen van vijf verschillende bloggers die de afgelopen tijd mijn aandacht hebben getrokken. De artikelen zijn heel uiteenlopend van handige tips tot lekkere recepten.

  Jezelf opvrolijken? 15 manieren hoe je dat kunt doen!

Ken je dat? Dat je een beetje in een dip zit? Ik wel. Zeker nu ik ziek ben vind ik het soms moeilijk om mezelf op te vrolijken. Dit artikel van Romy van de blog Vaker Vrolijk kwam precies op het juiste moment. Romy zegt: “Het leven is een feestje. Je moet alleen zelf de slingers ophangen.” Zo is het maar net! Romy geeft 15 tips waarmee je jezelf kunt opvrolijken. De tips zijn divers en gemakkelijk op te volgen. Ik weet zeker dat er ook een aantal tips tussen staan waar jij iets aan hebt op een sombere dag.

 

  Recept: Zoethout-Muntthee

U9hylD - 5 artikelen die je niet mag missen + spam je blogFoto door: Iris ter Haar via Ikbenirisniet.nl

Iris heeft de meest briljante ideeën. Sommige ideeën zijn ontzettend simpel, zoals deze verse zouthout-muntthee. Toen ik dit artikel las dacht ik ‘waarom heb ik dit zelf nooit bedacht’? Ik ben een enorme liefhebber van (kruiden)thee en kan jullie dit heerlijke mini-receptje niet onthouden.

 

  Skincare | Waarom het reinigen van je huid zo belangrijk is

Desirée van Curvacious schreef een artikel over waarom het reinigen van je huid zo belangrijk is. Dit artikel was voor mij een eyeopener. Ik ben zo’n persoon die soms na een lange dag geen zin meer heeft om de make-up van het gezicht te halen. Foute boel! Desirée legt je uit waarom én geeft je een aantal fijne tips. Oh, en ik weet eindelijk wat mijn goede voornemen voor 2017 is.

 

 Ruim je kledingkast op als een pro!

Het nieuwe jaar vraagt om een nieuwe start. Een nieuwe start vraagt om een grote schoonmaak. En als ik zeg grote schoonmaak dan bedoel ik ook ècht een grote schoonmaak. Roxanne van de blog Budgetella geeft zes handige tips om je kledingkast op te ruimen. Ik kreeg na ’t lezen van haar artikel gelijk jeukende handen.

 

  Avocado toast op 3 manieren

7byV1i - 5 artikelen die je niet mag missen + spam je blog

Foto door: Merel via degroenemeisjes.nl

I love avocado! Als er iets is dat ik lekker vind, is het avocado. Het smaakt lekker op brood, door een salade, als snack tussendoor met een snufje peper en zout. Toen ik ’t avocado-toast-op-drie-manieren-artikel zag op de blog van de Groene Meisjes kreeg ik direct zin om de keuken in te duiken. Dit artikel bevat drie verrassende mini-recepten met avocado op toast.

.

.

Heb jij nog een leuke tip? Laat die dan achter in de comments. Geneer je niet! Het mag een artikel van jezelf zijn waar je trots op bent. Een beetje schaamteloze zelfpromotie op z’n tijd moet kunnen. 

12 Responses to 5 artikelen die je niet mag missen + spam je blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Hee, hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog Prisje.nl. Ik ben Priscilla, 26 jaar en hou van schrijven, lezen, muziek, vinyl (verzamelen), concerten, festivals, kleding, make-up, koken, mijn huisdieren, reizen en vele andere dingen. Op dit blog schrijf ik met regelmaat over mijn leven als millennial, kortom over alles dat mij interesseert. Enjoy!

Follow Follow my blog with Bloglovin

S O C I A L M E D I A
I N S T A G R A M
Archief