EPVotd - Dit was mijn maand - Lente, bloedprikken en de huismus uithangen

Mijn maandelijkse foto-artikelen beginnen een beetje eenzijdig te worden. Dat heeft er mee te maken dat ik nog steeds ziek ben en nog steeds ter behandeling naar het ziekenhuis moet. Kort samengevat gaat het nog helemaal niet goed met me. Ik heb veel pijn en ben ontzettend vermoeid. Desondanks heb ik toch geprobeerd te genieten van de mooie momenten in maart. Hoewel ik niet veel bijzonders heb gedaan vind ik het toch leuk om mijn maand in foto’s aan jullie te laten zien. Kijk je mee?

a9j27F - Dit was mijn maand - Lente, bloedprikken en de huismus uithangen

De maand begon met ’t inplakken van trouwfoto’s. Juli 2015 trouwde ik met de liefde van m’n leven en hebben wij ons tienjarig jubileum gevierd met een huwelijk. De trouwfoto’s bekijk ik regelmatig en deze maand maakte ik een klein album voor onze opa en oma.

tEZ0vI - Dit was mijn maand - Lente, bloedprikken en de huismus uithangen

We kregen een nieuwe (tweedehands) plant van Douwe’s broer. Deze plant heeft jaren bij hun in de woonkamer gestaan en is nu verhuisd naar onze woonkamer. De katten zijn groot fan en ‘verstoppen’ zich graag onder de plant.

WdfXWt - Dit was mijn maand - Lente, bloedprikken en de huismus uithangen

Ook deze maand zijn er diverse onderzoeken gedaan in ’t ziekenhuis en heb ik weer bloed laten prikken. De bloeduitslag was gelukkig goed.

glKY82 - Dit was mijn maand - Lente, bloedprikken en de huismus uithangen

Ik nam tijd om aan m’n blog te werken en schreef een aantal artikelen vooruit. De meeste artikelen heb je inmiddels kunnen lezen waaronder het artikel met m’n favoriete items van dit moment.

Zy08vN - Dit was mijn maand - Lente, bloedprikken en de huismus uithangen

Zoals altijd draaide ik fijne muziek. Deze LP van Transplants was deze maand favoriet.

hRxn74.jpg (700×700)

Flo ging voor het eerst naar de trimsalon. Normaal scheer ik Flo zelf maar ondertussen had ze zo’n raar kapsel gekregen dat ’t de hoogste tijd was om haar door een professional onder handen te laten nemen. Mijn moeder nam haar mee naar haar vaste trimsalon, heel fijn. Flo is heel kort geschoren en ze lijkt ’t zelf heel fijn te vinden.

uutTOv - Dit was mijn maand - Lente, bloedprikken en de huismus uithangen

Nu de lente is aangebroken heb ik zin om nieuwe recepten uit te proberen. Ik checkte de website van Albert Heijn voor recepten uit de Allerhande. Mijn oog viel op een recept voor een Pokebowl met gemarineerde zalm, avocado en komkommer. Ik voegde daar zelf nog een zeewiersalade aan toe en ik had in handomdraai een lekkere, voedzame maaltijd op tafel. Ik vond dit recept heel erg smakelijk en raad ’t zeker aan als je van sushi houdt.

FZEwDF - Dit was mijn maand - Lente, bloedprikken en de huismus uithangen

PKllDW - Dit was mijn maand - Lente, bloedprikken en de huismus uithangen

Ik kocht via Facebook een prachtig antiek theetafeltje. Ik was al tijden op zoek naar een mooi kastje of tafeltje en was enorm verheugd dat ik dit mooie tafeltje voor een prikkie mocht ophalen. Lang leve tweedehands winkelen. Ik haalde ook m’n mooie (tweedehands) zilveren vaas weer uit de kast om een paastak in te zetten.

ztJTuy - Dit was mijn maand - Lente, bloedprikken en de huismus uithangen

Ethos <3

a3kJVc - Dit was mijn maand - Lente, bloedprikken en de huismus uithangen

Jahoor! Sta ik bij de bushalte, zit m’n OV-kaart niet (meer) in m’n portemonnee. Balen! Ik had m’n OV-kaart thuis in m’n jaszak laten zitten waardoor ik dus de volgende dag mooi voor aap stond. Gelukkig kon Douwe mij, in zijn pauze, naar huis brengen. Toch fijn om in de zelfde stad te werken.

Bb8DEG - Dit was mijn maand - Lente, bloedprikken en de huismus uithangen

Uiteraard speelde ik deze maand PokémonGo. Check even de muts van m’n character! Tijdens ’t water-event kon je kiezen voor een Magicarp-muts. Superleuk! Ik ving deze maand weinig nieuwe Pokémon maar voegde alsnog een Quilfish, Mantine, Charizard en Togetic aan m’n pokédex toe. Oh, en ik deelde een artikel met 5 redenen waarom PokémonGo niet alleen voor kinderen is.

rslI53 - Dit was mijn maand - Lente, bloedprikken en de huismus uithangen

M’n moeder bracht de lente mee. Ze heeft m’n tweedehands zinken emmers en bakken ingepoot met mooie lentebloemen. Ik vind het nu nóg fijner om met dit mooie lenteweer in de tuin te zitten. Thnx mam!

ZorRaj - Dit was mijn maand - Lente, bloedprikken en de huismus uithangen

M’n liefste kippenkuikens waren jarig! Ik schreef een kleine ode aan m’n kippen.

ac6Jj6 - Dit was mijn maand - Lente, bloedprikken en de huismus uithangen

In huis was het ook tijd voor verandering. Ik heb onze vinylcollectie uitgezocht en de platen verdeeld over meerdere kasten. Alle platen stonden in een kastje wat aan de muur hangt. De kast werd enorm belast door het gewicht van alle vinyl. Alle LP’s heb ik verdeeld over twee kastjes en de EP’s en singles heb ik tentoongesteld in een draadmandje.

.

.

Maart was een maand waarin ik ’t positieve soms moeilijk kon vinden. Heel jammer, want als ik zo terugkijk op m’n foto’s zaten er veel kleine fijne momenten in de maand. Ach, soms mag je ook best toegeven aan een pestbui of rotperiode. Het leven kan niet altijd koek-en-ei zijn. Ik ben in ieder geval klaar voor april en hoop dat de maand me veel moois en positiefs mag brengen.

Hoe was jouw maand?

19 Responses to Dit was mijn maand – Lente, bloedprikken en de huismus uithangen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Hee, hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog Prisje.nl. Ik ben Priscilla, 26 jaar en hou van schrijven, lezen, muziek, vinyl (verzamelen), concerten, festivals, kleding, make-up, koken, mijn huisdieren, reizen en vele andere dingen. Op dit blog schrijf ik met regelmaat over mijn leven als millennial, kortom over alles dat mij interesseert. Enjoy!

Follow Follow my blog with Bloglovin

S O C I A L M E D I A
I N S T A G R A M
Archief