uPLMmR - XXL AliExpress shoplog

Sinds ik AliExpress ontdekt heb bestel ik bijna nooit meer op eBay. Waar eBay voorheen m’n favoriete website voor telefoonhoesjes, sieraden en haaraccessoires was, ben ik tegenwoordig fan van AliExpress. Afgelopen dagen kreeg ik een aantal pakketjes binnen met toffe spulletjes en ’t leek me leuk om daar een shoplog / haul van te maken.

Ik heb van alle producten de foto van AliExpress opgezocht om je te laten zien of het productdat ik ontvangen overeenkomt met het product dat ik besteld heb op AliExpress. Bij ieder product heb ik de verkoper en verkoopprijs genoteerd. Helaas heb ik niet bijgehouden hoeveel dagen de pakjes onderweg zijn geweest. Voor een volgende shoplog zal ik dat bijhouden. Dat is natuurlijk fijn om te weten als je zelf ook één van de producten wil bestellen.

Y9HFdb - XXL AliExpress shoplog

MgtprJ - XXL AliExpress shoplog

NVujNH - XXL AliExpress shoplog

Mermaid Bushes – $10,97

Ik bestelde een set met kwasten bij deze verkoper. Niet zo maar kwasten, maar ‘mermaid brushes‘. Ik bestelde een set van zeven kwasten.  De kwasten voldoen aan m’n verwachtingen, sterker nog ze gaan m’n verwachtingen te boven. Het is altijd afwachten of je producten net zo mooi zijn als op internet maar deze kwasten zijn echt heel erg mooi. De kwasten hebben synthetisch haar waarvan de bovenkant paars is en prachtige holografische handvatten. De kwasten zijn super zacht en fijn in gebruik. Ik heb maar één ding aan te merken op de kwasten. Bij bezorging roken de kwasten een beetje chemisch maar die geur trok gelukkig na één á twee dagen weg.

YtDN9y - XXL AliExpress shoplog

xiKYES - XXL AliExpress shoplog

Tijgerprint bandana – $1,03 / Witte paisley bandana – $0,76

Ik ben gek op bandana’s en draag ze vaak als ik een bad hair day heb. Enige tijd terug had ik mijn oog al laten vallen op een tijgerprint bandana. Helaas kon ik geen geschikte bandana vinden, tot nu! Ik bestelde mijn tijgerprint bandana bij deze verkoper. Ik heb hem al een aantal keer gedragen en ik ben er erg tevreden over. De stof is lekker zacht en de bandana past goed om mijn hoofd. De kleur wijkt iets af van ’t plaatje op AliExpress maar dat vind ik helemaal niet erg, ik vind de bandana ‘in het echt’ nog mooier. De witte paisley bandana kocht ik bij deze verkoper. De witte bandana is van super zacht materiaal en zit heel fijn. De verzending van deze bandana was trouwens ook top! Ik had de bandana al met enkele dagen in huis.

2wr3jZ - XXL AliExpress shoplog

SAu45I - XXL AliExpress shoplog

Choker diamandhanger – $0,37

Deze choker kocht ik bij deze verkoper. Ik ben de laatste tijd gek op chokers en vind ze ’t leukst met een klein hangertje. Deze choker heeft een klein zilverkleurig hangertje van een diamantje, heel tof. De choker past perfect alsof hij speciaal voor mij gemaakt is.

bDkzzl - XXL AliExpress shoplog

Choker zwarte sterhanger – $0,31

Jep, nog een choker. Wederom van deze verkoper. Eigenlijk heb ik hier heel weinig over te zeggen. Hij is precies als op ’t plaatje en past perfect om mijn hals.

CZbhdS - XXL AliExpress shoplog

Choker sterhanger – $0,31

En nog een choker. Had ik al gezegd dat ik gek ben op chokers ;-)? Deze choker lijkt erg op de choker met ’t zwarte sterretje maar het hangertje is nèt anders. Ik vind het hangertje heel erg tof, juist door de kleur. Wederom een besteld bij deze verkoper.

mftKrN - XXL AliExpress shoplog

Ketting peacehanger – $0,32

Ik kocht ook een kettinkje met een peacehanger. Ik had vroeger zo’n soort ketting die ik heel veel droeg. Deze ketting is ook erg mooi en komt helemaal overeen met mijn verwachtingen. Het hangertje is mooi subtiel en het kettinkje draagt comfortabel. De ketting komt van deze verkoper.

Rk23Iy - XXL AliExpress shoplog

Zilverkleurige chokers – $0,65 / $0,75 / $0,99 / $1,05

Tot slot bestelde ik vier zilverkleurige chokers bij deze verkoper. De choker met de platte ‘rondjes’ vind ik het tofst. Deze komt het meest overeen met de foto op AliExpress en kan ik dragen al choker. De andere drie chokers zijn mij te groot en kan ik alleen dragen als korte ketting. Ik verheugde me het meest op de choker met bolletjes maar deze is helaas veel te ruim, heel jammer. De kettinkjes zien er trouwens wel allemaal mooi uit dus ik heb ze niet voor niets gekocht. Ik kan ze prima combineren met een andere choker.

.

.

Al met al ben ik heel blij en tevreden met mijn aankopen van AliExpress. De kwasten en bandana’s zijn absoluut favoriet. Ik denk er zelfs over om nog een paisley bandana in een vrolijk kleurtje te bestellen voor de zomer. Bandana’s heb je nooit genoeg, toch? Chokers kopen op AliExpress blijkt lastig. Niet zo gek, iedereen heeft natuurlijk een andere maat hals. Gelukkig zijn de chokers ook als kettinkje te dragen.

Bestel jij wel eens bij AliExpress? 

20 Responses to XXL AliExpress shoplog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Hee, hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog Prisje.nl. Ik ben Priscilla, 26 jaar en hou van schrijven, lezen, muziek, vinyl (verzamelen), concerten, festivals, kleding, make-up, koken, mijn huisdieren, reizen en vele andere dingen. Op dit blog schrijf ik met regelmaat over mijn leven als millennial, kortom over alles dat mij interesseert. Enjoy!

Follow Follow my blog with Bloglovin

S O C I A L M E D I A
I N S T A G R A M
Archief